Vuoden 2019 riparryhmiin ilmoittautuminen alkaa 26.9. klo 9.00 ja loppuu 7.10.2018 klo 23.59. Sinulla on mahdollisuus tehdä valintasi 19 ryhmästä. Hiitolomalla on kaksi riparia, joista ruunaniemen ripari on ensisijaisesti tarkoitettu Ristiinan alueseurakunnan nuorille. Ripariryhmät löydät täältä.

RIPPIKOULUUN ILMOITTAUDUTAAN TÄSTÄ

Ripari-info document tässä

KERHOT

Ilmoittautuminen syksyn tyttöjen ja poikien kerhoihin

Ilmoittaudu TÄSTÄ

 

Nuortenleirit pidetään Susiniemen leirikeskuksessa perjantaista - sunnuntaihin. Pertantaina lähdetään klo 18 Tuomiokirkon pihasta ja palataan samaan paikkaan tai Pitäjänkirkolle jumikseen. Kotia pääsee heti jumiksen jälkeen eli viimeistään klo 11.30.

Viikonlopun hinta on 15 egeä ja se maksetaan ennakkoon laskutussähköpostiin tulleen linkin kautta. 

Ohjelmassa on mukavaa yhdessä oloa, tutustumista uusiin tyyppeihin, saunomista, loistavaa Susiniemen ruokaa jne.

Viikonloppuun ilmoittaudutaan aina edellisenä tiistaina klo 24 mennessä. Ilmoittautumaan pääsen klikkaamalla alla olevia viikonlopun päivämääriä.

laughing 5. - 7.10.

wink 9. - 11.11.

tongue-out 7. - 9.12.

 

Kävitkö riparin 2018, jos vastauksesi on kyllä niin nyt sinun on mahdollisuus jatkaa upeita leirikokemuksia ja lähteä tulla NYT-leirille Susiniemeen. Siellä sinä tapaat leirikamujasi, mahtavia isosia ja yövahteja. Yhdessä puuhailuakin on sopivasti ettei tule tekemisen puutetta. Ja tietenkin on muistettava Susiniemen mahtavat ruuat.

Siis - lähde mukaan! Ilmoittaudu tästä! Valitse haluamasi leiriviikonloppu mihin halauat tulla. Huomaat, että eri viikonlopuille kutsutaan eri ryhmiä. Valitse omasi.

Voit tulla mille leirille hyvänsä mutta sinua kutsutaan mukaan oman porukkasi kanssa seuraavasti.
Nyt leiri 3 21.9. - 23.9. Susiniemi 4, Ruunaniemi 9, Päiväkoulu 3, Susiniemi 10, Ruunaniemi 15, Seikkailu 18