PARTAHARJU 2 RIPARIN OMAT SIVUT

 

 

Vetäjät:

Risto Luukkanen, nuorisotyönohjaaja
puh. 0400 143 259
email. risto Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Esa Ahtiainen
puh. 

Suvi Tirronen, kanttori
puh. 0400 -
email. Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

  folder LEIRIKIRJE  

 

 

 

Leirijakso

Varsinainen rippikoulun leirijakso pidetään Partaharjun toimintakeskuksessa, Pieksämäellä 24.2. – 2.3. välisenä aika. Varaa tuo aikaväli rippikoulua varten. On tärkeää, että olet paikalla koko ajan joten peleihin ym. lähteminen on vaikeaa, lähes mahdotonta. Jos tämä tuottaa sinulle vaikeuksia niin hakeudu päiväkouluun.

Lähdemme la 24.2. klo 9.00 Tuomiokirkon pihasta ja palaamme samaan paikkaan pe 2.3. noin klo 11.45, jonka jälkeen menemme suoraan konfirmaatioharjoituksiin Tuomiokirkkoon. Nuorenne ovat vapaat viimeistään klo 14 mutta todennäköisesti aikaisiemmin.

Konfirmaatio

On Tuomiokirkossa sunnuntaina 11.3.2018 klo 10.00 Paikalla on hyvä olla heti klo 8.30 jälkeen 

Tupakointi

Kaikki rippileirimme on savuttomia. Tämä tarkoittaa sitä, että lupaa tupakointiin emme voi antaa me eikä kukaan muukaan. Huom! Jos tupakoimattomuus tuottaa sinulle ongelmia niin nyt kannattaa hakeutua päivärippikouluun. Tupakkatuotteiksi luetaan myös nuuska ja sähkötupakka.

Leirillä oleminen

Jos harrastat jotain sellaista lajia, joka pakottaa sinut pois leirin aikana niin hakeudu nyt joko päiväkouluun tai toiselle leirille. Leirijakso on tiivistä yhdessä oloa jossa muutaman tunnin poissaololla putoaa kärryiltä.